HTML

Esélyt adunk

Ingyenes tanácsadások: jogi, fogyatékosügyi, pályázati, idősügyi. Toleranciaerősítő foglalkozások, speciális osztályfőnöki órák és kiállítások szervezése. Generációs hátrányok elleni küzdelem.

Kapcsolat



iroda@eselyekhaza.t-online.hu
22/505-986

Képek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedek

Esélyegyenlőség, antidiszkrimináció, szemléletformálás.

2011.04.01. 08:42 együttegymásért

"Két helyen egyszerre ó, de szép"

Címkék: akadálymentesítés mozgássérült látássérült ame esélyek háza lárke hiemer ház

Az LGT erről álmodott, mi meg is próbáltuk véghez vinni, ráadásul nem értük be két hellyel, rögtön ötfelé próbáltunk oszlani. Tudtuk, hogy ez a csütörtök nem lesz egyszerű, azonban a programok látható eredményessége mindenért kárpótolt. Március utolsó napjának rövid Esélyház-krónikája látássérült-térkővizsgálattól alpolgármesteri egyeztetésen át egy Michael Jordan figyelő tekintetete előtt zajló óvodás-sportvetélkedőig.

Hiemer-házban kezdünk látás- és mozgássérült, valamint nyugdíjas partnereink társaságában, hogy az önkormányzat képviselőivel egyeztessük a Fő utca tervezett rekonstrukcióját akadálymentesítési szempontból.

 Kattintson a képre a galériáért!

A hangulat a vártnál is konstruktívabb, mindkét fél pozitívan áll hozzá a tervezett változtatásokhoz, még az is lehet, hogy Székesfehérvár lesz a jó példa, melynek csodájára járnak.

Örülünk, kettéválunk, rohanunk tovább. Égi Tamás alpolgármester úrral a város egyik legnagyobb nyugdíjas-egyesületének, az Alba Regiának húszéves születésnapjára létrehozandó pihenőpark munkatervét beszéljük meg.

Itt is sínen vagyunk, ezzel párhuzamosan pedig természetesen az Alba Plázabeli Civil Piacteret sem hagyjuk ki, ahol az Életet az Éveknek nyugdíjas-szövetség tart kihelyezett vezetőségi ülést Posch Dániel önkormányzati civiliroda-vezető vendégszereplésével.

Minden oké, irány a Tolnai utcai suli, ahol a Helló Suli, mi is jövünk! programunk egyik állomásaként óvodás-sportvetélkedőt tartanak. Gyerekzsivaj, lelkesedés, rohanás, öröm és rácsodálkozás az arcokon. A folyosó faláról maga Michael Jordan figyel.

Kattintson a képre a galériáért!

Ez volt tehát március utolsó napja, április 1-2-án pedig irány a Diáknapok!

komment

süti beállítások módosítása