HTML

Esélyt adunk

Ingyenes tanácsadások: jogi, fogyatékosügyi, pályázati, idősügyi. Toleranciaerősítő foglalkozások, speciális osztályfőnöki órák és kiállítások szervezése. Generációs hátrányok elleni küzdelem.

Kapcsolat



iroda@eselyekhaza.t-online.hu
22/505-986

Képek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedek

Esélyegyenlőség, antidiszkrimináció, szemléletformálás.

2011.05.20. 12:08 együttegymásért

Székesfehérvári EsélyNap Gáspár Lacival

Címkék: gáspár laci esélyek háza esélynap 2011 esélyóra

Rendőr-, tűzoltó- és katasztrófavédelmi bemutató nyitja, terápiáskutyák, női rögbisek, játszóház és egy látássérült énekes duó folytatja, a 2003-as Megasztár talán legnagyobb felfedezettje, Gáspár Laci pedig zárja a május 27-i, székesfehérvári EsélyNap 2011 fesztivált. És ez csak egy szűk keresztmetszete az egész napos eseményfolyamnak.

Az esélyegyenlőség ügyével történő ismerkedést, a különböző fogyatékkal élők elfogadását, a velük történő együttélés teljesen természetesnek vételét nem lehet elég korán kezdeni, így kézenfekvőnek tűnt, hogy a témábavágó rendezvény helyszínéül egy általános iskola udvarát válasszuk.

A látás-, hallás-, mozgás- és értelmi sérültek mindennapi életébe történő bepillantást a jól bevált Esélyóra szolgálja majd, azzal a kiegészítéssel, hogy a mindenki számára nyitott rendezvény során bármilyen utcáról betévedő érdeklődő alátvethet gyakorlati próbának például egy kerekesszéket, vagy festhet szájjal és lábbal, ha úgy tetszik. Az élvezetes, de fárasztó állomások közötti felüdülést többek között hőlégballon- és terápiáskutya-bemutató, valamint különböző színpadi produkciók segítik majd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A rendezvény plakátja

A tóvárosi panelrengeteg szívében a népszerű Gáspár Laci koncertje zárja majd a programot, az Országos Meteorológiai Szolgálat pillanatnyi előrejelzése szerint ráadásul jó idő lesz. Kívánhatunk-e ennél többet? (Talán a Pink Floydot még megnéztük volna, de David Gilmourék éppen nem értek rá).

A Fehérvár TV tudósítása az esemény sajtótájékoztatójáról

komment

süti beállítások módosítása