HTML

Esélyt adunk

Ingyenes tanácsadások: jogi, fogyatékosügyi, pályázati, idősügyi. Toleranciaerősítő foglalkozások, speciális osztályfőnöki órák és kiállítások szervezése. Generációs hátrányok elleni küzdelem.

Kapcsolat



iroda@eselyekhaza.t-online.hu
22/505-986

Képek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedek

Esélyegyenlőség, antidiszkrimináció, szemléletformálás.

2012.02.23. 11:18 együttegymásért

Tatjana levele is téma volt a bodajki esélyfórumon

Címkék: puskin egyenlő bánásmód hatóság anyegin esélyek háza kistérségi esélyegyenlőségi fórum

Alekszandr Szergejevics Puskin Anyegin című örökbecsűjének szelleme szerencsére nem a bodajki polgármesteri hivatal impozáns tanácstermének pulpitusa mögött helyet foglaló ügyvédnő-duóhoz fogalmazott konkrét diszkriminációs esettel kapcsolatban lengte be az Esélyek Háza Kistérségi Esélyegyenlőségi Fórum elnevezésű programsorozatának februári helyszínét, hanem a Bakony kapujánál fekvő kisváros nyugdíjasklubja előadásának köszönhetően. Nem mellékesen megdöntöttük novemberi, Enyingen felállított látogatottsági rekordunkat.

Dr. Szatmári Éva, az Egyenlő Bánásmód Hatóság Fejér megyei referense Seregélyes után újabb nem kistérségi központként funkcionáló települést "avatott fel" a hatóság munkáját bemutató előadásával, míg kolléganője, Sziklainé Dr. Kiss Erzsébet a gyermekbántalmazás sajnos meglehetősen tágan értelmezhető témakörével - gondolták volna, hogy a kötelező gyermekülés használatának elmulasztása (és hány ilyet látunk) is ide tartozik? - kapcsolatos tudnivalókról tájékoztatta a megjelenteket.

 Kattintson a képre a galériáért!

A jogi blokkot követően szó esett még a közeljövőben induló, idősek számára specializált számítástechnikai tanfolyamokról, az Esélyek Háza és az Életet az Éveknek nyugdíjas-szervezet szolgáltatásairól, illetve programjairól, valamint bemutatásra került egy egyedülálló idősek számára készített mobiltelefon-alapú vészjelző készülék is.

Ami pedig a megjelentek számát illeti: az enyingi 32 után most 39-en - köztük Almádi István polgármester - tisztelték meg jelenlétükkel az öt perc híján kétórásra sikerült rendezvényt: ezt természetesen ezúton is köszönjük mindenkinek!

komment

süti beállítások módosítása